Over ons

index

Wij van Amusementpagina zijn liefhebbers van vette online flash games. Al jaren spelen we zelf enthosiast spelletjes. Omdat wij zelf ook thuis zijn in websites en de mogelijkheid hebben om een goede website op te zetten voor spellen online aan te bieden, hebben we zelf een website opgestart.

Wij zijn van mening dat er te weinig websites zijn die zich richten op de wat oudere gamers. Veel te veel van de websites die flash spelletjes aan bieden kijken niet naar de gamers en zetten gewoon alle spellen online die ze kunnen vinden op hun website. Dit is hoe wij anders zijn dan andere websites.

Hoe moet je beginnen?

Om snel een spel te spelen begin je als volgt:

  • kies een leuk spel uit;
  • klik op dit spel;
  • begin te spelen!


Als je nog niet weet welk spel je wil spelen, maar bent wel benieuwd naar wat voor spellen er allemaal in een categorie staat, kun je het volgende doen:

  • klik op de naam van de categorie, of de tekst “Meer ….”;
  • kies een spel uit de categorie die je wil spelen;
  • speel het spel!

Zo simpel is het. Maak je keuzen en begin met spelen. In het spel zelf staan meestal instructies van het spel, maar in de beschrijving van het spel staat ook beschreven wat voor spel het is.

De spelletjes die op onze website staan zijn volledig gratis. Alleen de beste kwaliteit spelletjes zijn terug te vinden op Amusementpagina. Omdat de spellen zorgvuldig worden na gekeken en uitgezocht door mensen die regelmatig spellen spelen zullen de spellen ook altijd van top kwaliteit zijn. Daarom kun je bij Amusementpagina altijd terecht om de coolste gratis flash spelletjes te spelen.