Eigen spellen

index

Er zijn nogal wat mensen die zich bezig houden met het maken van flash spellen en willen deze gratis online zetten. Echter hebben ze nog geen website waar ze hun spel op kwijt kunnen of willen ze zo veel mogelijk sites berijken met hun flash game.

Indien jij een eigen spel hebt ontwikkeld en je wil deze op onze website plaatsen kun je contact op nemen met ons. Het spel moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Het spel moet van goede kwaliteit zijn. Dit wil zeggen het moet er mooi en verzorgt uit zien en niet met MS paint getekend zijn door een kleuter. Wij plaatsen alleen de beste games op onze website. Dus als jou spel er niet top uit ziet, is de kans groot dat je verzoek wordt afgewezen.

  • Geen beledigend materiaal. Geen discriminerende of ander beledigend materiaal. Wij proberen onze website zo toegankelijk mogelijk te maken naar allen gamers, ongeacht huidskleur, sexuele geaardheid, godsdienst of andere redenen. Wij zullen daarom geen discriminerende of anders beledigende games op onze websites plaatsen.

  • Wij betalen niet voor jullie games. Ongeacht hoe goed jij denkt dat je spel is, wij zullen niet betalen voor jou game. Wij zijn een gratis online flash spellen website. Daarom bieden wij alle flash games die wij op onze website hebben, gratis aan. Wij kunnen dus niet voor alle spelletjes die we binnen krijgen individueel betalen. Wil je geld verdienen met adverteren naar jou eigen website met betaalde games of ander soort website, verzoeken we je om de volgende pagina door te nemen.

Als wij reden zien om jou game af te keuren en niet op onze site te plaatsen, heeft het ook geen nut om nog een paar keer te mailen in de hoop dat wij onze gedachten zullen veranderen. Dit zal niet gebeuren en deze e-mails zullen dan ook genegeerd worden.

Wil jij jou game terug zien op onze website? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Vermeld dan hoe je spel heet, wat voor soort spel het is, geef een korte, gedetailleerde beschrijving van het spel. Als wij dan jou spel goed vinden zullen we contact met jou opnemen.