Contact

index

Om contact op te nemen met de beheerders van deze website, zijn er wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Voor vragen en opmerkingen over de website Amusementpagina kunt u een e-mail sturen via het contact formulier.

Er zijn ook gevallen waar de gebruikers klachten, vragen of opmerkingen hebben op de games die we geplaatst hebben op de website. In sommige gevallen kunnen we helpen door een spel van de website te halen. Echter in de meeste gevallen is het een probleempje in het spel zelf. In het laatste geval kunnen wij, als beheerders van de website, niets doen. De makers van de games zijn verantwoordelijk voor de games die gehost worden. Als er technische foutjes in de spelletjes zitten kunt u eventueel contact op nemen met de makers van de spellen. De makers van de spellen hebben vaak links staan waar u op kunt klikken naar de website van de maker.

Staan er spellen op die u als beledigend of schadelijk ervaart, zoals racistische inhoud, beledigingen naar bepaalde godsdiensten of ander soort schadelijke inhoud, dan kan het zijn dat wij deze zelf gemist hebben of niet schadelijk vinden. In dien dit het geval is kunt u proberen om een e-mail te sturen naar de beheerders. Wij gaan dan kijken of dit spel daad werkelijk beledigend of schadelijk is en beslissen daarna of we het spel van de website af halen. Als uw verzoek wordt afgekeurd om de game van de website te halen hoeft u niet nogmaals te mailen, want dit wordt dan met alle waarschijnlijkheid genegeerd.

Wil u adverteren of een aanvraag wil doen om jou game op onze website te plaatsen, verzoek we om deze pagina door te lezen.

Naam
Email adres
Onderwerp: Ik wil graag een linkvermelding.
Ik heb een klacht.
Anders, zie toelichting...